luni, 6 iunie 2011

Atingere...

De ce sa nu am cat mai multe relatii mai ales ca fata?

Hmmm subiect dificil...abordat mereu de multi si discutat de toti la un moment dat in viata.

Gandeste-te ca esti o rosie pe o taraba in piata.

Esti frumoasa...ai toate calitatile necesare sa te definesc drept perfecta dar mai ales unica!
Mai ai un lucru foarte important care probabil e calitatea principala.
Esti foarte sensibila!

Acum oamenii trec prin piata,te admira,te vad asa frumoasa si apoi se uita la pret.
Pretul este unul mare desigur.La o asa rosie frumoasa pretul nu poate fi mic!

Ei bine timp de o zi oamenii trec prin fata mesei pe care esti asezata si te ating usor sa vada daca esti destul de frageda....daca intradevar esti calitate!
Nici macar o persoana nu te-a strivit in mana,ci...ci doar te-au atins.

A trecut o zi...iar la sfarsit vine un client decis,cu banii in mana sa cumpere rosia perfecta.
Te priveste...apoi pune mana pe tine si observa ca esti moale ca nu mai ai o coaja perfecta....sunt locuri unde coaja e tocita si cu siguranta acolo ceva este stricat!!!
Cumparatorul care are banii in mana,se intoarce si pleaca.
Nu ai fost strivita sau grav afectata.
Ai fost doar...doar atinsa!

Diferenta dintre fete si baietii este ca fetele simt mai profund....sunt mult mai sentimentale iar acest lucru este ceea ce in esenta defineste fata!

Nu este nevoie sa fi zdrobita sufleteste de un baiat sau sa treci din mana unuia in mana altuia....este destul sa fi "atinsa" de minciuna ieftina a mai multor indivizi care sunt simpli trecatori deloc dispusi sa plateasca pretul pe care il meriti!!!

Apoi vine acela care este dispus sa plateasca un pret care se cantareste in dragoste adevarata si dezinteresata.Te priveste...iti deschide inima si vede rani,cicatrici care raman o viata intreaga pe care el nu are puterea sa le vindece asa ca renunta si cauta fata care a stiut sa nu se lase "doar atinsa"!!!

Nu te lasa atinsa!!! Ai un pret prea mare!!!

7 comentarii:

  1. Bravo fra, continua sa dezbati subiecte ca asta chiar daca nu o sa vezi prea multe comentarii. Mesajul e folositor si e frumos explicat. Cu siguanta va ajunge acolo unde trebuie. Voi continua sa citesc ce o sa mai postezi tu pe aici. Succes, Adi Arsu.

    RăspundețiȘtergere
  2. sigur orice mesaj ajunge unde trebuie adi:). Un astfel de mesaj pe multi ii lasa fara comentarii.

    Acum ideea e ca multi nu doresc sa arete apreciere cand aud un adevar care ii pun pe ganduri:) ... ai un like de la mine:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte fain articolul. Felicitari. Imi permit sa-ti cer acordul de a-l folosi in emisiunea Creati Diferit de pe radioplaylist -Radio Vocea Evangheliei. Doar daca esti de acord. Multumesc!
    andreea

    RăspundețiȘtergere
  4. Atat timp cat poate ajuta pe cineva,nu vad de ce sa fiu impotriva...:D Ai toata libertatea din partea mea sa te folosesti de articol!
    Sa imi spui si mie cand il folosesti si unde il pot auzi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos:) In principiu as vrea sa il folosesc in emisiunea viitoare, adica luni de la ora 19.00, aici www.rve.ro - faci click pe radioplaylsit. Emisiunea se numeste Creati diferit si vb despre relatii, diferente baieti fete etc. Dupa ce stabilesc exact desfasuratorul emisiunii iti spun sigur. Inca o data multumesc si multa inspiratie in a scrie:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Diseara de la ora 19.00 poti asculta emisiunea Creati Diferit, unde vei auzi si articolul scris de tine. Tre sa accesezi www.rve.ro - click pe radioplaylist.

    RăspundețiȘtergere
  7. un articol care m-a impresionat pe mine, ca fata, si mi-a amintit de pretul pe care il am...am scris unul cu tematica asemanatoare, numit "De-as fi femeie..." si mi-ar placea sa aflu parerea ta printr-un comentariu cu privire la subiectul abordat,daca doresti. http://needtobreatheee.blogspot.com/2011/09/de-as-fi-femeie.html

    RăspundețiȘtergere